fbpx
TEXT VIDEO PREZENTARE

Client: Sun Garden Resort&Spa

Domeniu: Turistic/Hotelier

Necesar: text video de prezentare, 2 minute 30 secunde

Cerințe:să meargă bine cu video deja făcut, să sune a poveste, profi și high class

Public țintă: medium to high income, domeniu de afaceri

Detalii: text conceput fără vizionarea în prealabil a video

Timp lucru efectiv PROPUNERE: 2 ore (analiză și propunere)

Text 

Unde iti pleaca mintea atunci cand iti permiti sa iei o pauza? Te poate duce pe un vechi teren de vanatoare langa Cluj Napoca. Da, un domeniu de 40 de hectare, retras si totusi la 15 minute de inima Transilvaniei. Padure autentica, pajiste proaspata, albatrul apei si albastrul cerului. Pacea pe care o meriti si o cauti…ale tale de cand ai intrat. Pana unde iti urmezi mintea cand iei o decizie? Pana la capat. SunGarden Golf& Spa Resort s-a pregatit pentru tine. Un tinut al linistii si rafinamentului într-o țară care respiră povești legendare. Golf, Spa &Wellnes, Valet, Biblioteca mirosind a pagini de carte dar si internet de mare viteza, Capela si Sali de evenimente. Si, daca asa cum se intampla zi de zi, esti inconjurat de oameni ce asteapta cuvintele tale, salile de conferinta sunt gata pentru vocea ta. Iar pernele si paturile, pentru un somn ce te readuc in cea mai buna forma. Amana restul deciziilor pana dupa aceasta decizie. Intrerupe zgomotul, deadlineurile, presiunea, agitatia, aglomeratia, griul, lipsa de aer, lipsa de timp,lipsa de spatiu. Urmeaza-ti mintea. … Rezerva-ti spatiul mitic pe domeniul din Padurea Baciu, in Poiana Cerbului. Intra sa iti odihnesti trupul si mintea. Iesi pentru a cuceri lumea.

Rezultatul video by 6400.ro by Ossi & Artur

Și pe site-ul lor: AICI

Data realizării: ianuarie 2016

Și utilizat partial ca text și pe proudtoberomanian.ro în 2019. 

Impresii: A fost un proiect realizat pe fugă, dar care a avut gradul necesar de atractivitate și dificultate ca să mă atragă din start. Provocarea de a scrie un text care să sune într-un fel, să se încadreze într-un timp anume și să se muleze pe un video pe care doar ți-l imaginezi…mai rar așa provocare. Dar mi-a făcut plăcere și rezultatul se vede în faptul că mi-a luat așa puțin să îl duc la capăt.

PS: Susține-mă cu un like pe pagina de FACEBOOK BUSINESS dacă îți place ce am lucrat și pentru viitoare proiecte din Portofoliu și modele despre CUM să scrii și tu diferite lucruri.  Dacă vrei să scriu pentru tine, ne auzim pe unul din canalele de mai jos. 

Contact pentru content writing!


Te-ar mai putea interesa:

 

PORTOFOLIU TEXT VIDEO: Sun Garden Resort Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *