fbpx
Scrisoarea 15

Cum stiu ca te fascineaza inceputurile, era necesar sa iti scriu azi, de 1 septembrie, sa-ti spun ca te iubesc, asa, la inceput de luna. Da, era necesar, dar o fac mai ales din placere. Acum doua minute si 40, 41, 42…de secunde mi-ai scris printr-un mesaj ca ai tai vin sambata dimineata. Iar chestia cu „o zi…” a fost super. Stiu ce vrei sa spui. Numai cand sunt cu tine, de la un timp, simt ca traiesc si ca merita. Restul timpului e o asteptare, nu o viata asa cum o inteleg eu. Dar…

Lasa, curand o sa impartim acelasi aer, o sa iesim impreuna cu cainele, o sa mancam amandoi, poate o sa ajungem din nou sa impartim acelasi pahar de Cola. O sa traim, macar pentru 4 zile, cu impresia ca totul se invarte in jurul nostru, ca numai noi contam in lume si nimic nu-i mai frumos, nimic altceva nu-i necesar. Desi nu stiu ce sa-ti spun mai intai. Nu stiu ce o sa facem mai repede in atat de putin timp, pentru ca apoi sa rezist 4 luni (cel putin) fara tine. Asta insa vorbim intre patru ochi.

Am programari facute pentru toata saptamana, asta ca sa nu ajung sa zgarii peretii cu unghiile (care apropo au crescut, in caz de pericol pot sa te apar cu armele astea mortale).

Azi la scoala (ne-au modernizat clasa, avem banci de o persoana, ca-n filme, ha-ha), maine iar la o intalnire (cu presedintele CCD, stai linistit), miercuri in oras si tot asa. Nu cer nimic altceva decat trecerea timpului.

Pe Atomic o tipa a dat o dedicatie citata din Nichita. N-ar legatura cu ce scriu eu, dar e un fapt divers si imi place Nichita Stanescu. Nu vreau sa iti scriu foarte mult pentru ca …bine, n-am scuza. Doar ca tineam neaparat sa-ti fur 2-3 minute din ziua de vineri.

Din dragoste.

PS. Pisicuta a desenat-o JF(fratele meu). Am vrut un leu dar a zis ca dintr-un leu si o fecioara iese o pisica. Se referea la zodii, normal.

PS2. Trec si eu printr-o grava lipsa de inspiratie (un dezastru pentru mine).

PS3. Dar nu-mi trebuie inspiratie sa iti scriu ca te iubesc.

PS4. Tu mi-ai citat din Vergiliu, eu iti raspund cu Verlaine

„Et fais moi des sermains que tu rompras demain-Si fa-mi juraminte pe care le vei rupe maine”

Asa o sa stiu ca esti om si nu inger, pentru ca ingerii nu rup juraminte. Dar ca om macar te pot pastra.

PS5. Se spune ca „suprema implinire in viata este aceea de a te stii iubit pentru ceea ce esti, dar mai ales in pofida a ceea ce esti.

PPS: Si eu te iubesc.

C.

***

 

PS: Susține-mă cu un like pe pagina de facebook. Promit că o să te fac să zâmbești…prin povești. 
Dacă vrei să scriu pentru tine, contactează-mă la 0762.638.680 sau catalina@consultant.com
Zi inspirată,

logo 2 cu nume rosu

Scrisoarea 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *