fbpx
CONCEPT – idei și slogane firma rent a car

Domeniu client: inchiriere masini

Texte solicitate: slogan și idei de nume campanii sau identitate verbală

Data realizării: februarie 2023

Stadiu: neutilizat 

De vânzare – detalii în privat


Pana la urma clientul a ajuns sa foloseasca variante din ceea ce am propus si inca functioneaza cu succes in Romania. Dar aceste texte nu au fost folosite si poate va ajuta. Sună cam așa: 

Slogan – Variante:

Slogan companie rent a car – Cars a la carte – insinueaza ideea ca avem de toate, masini de la mici la mari si de la starter la desert 🙂  

Varianta slogan companie rent a car – Click2Car – implica din start rapiditate si usurinta in rezervare. Are si o repetitie care ajuta la retinerea numelui care se alatura sloganului. 

Care va place mai mult? 

PS: Recomand mereu ca la crearea unei identități, verbale, vizuale, de comunicare, să se înceapă de la un brief completat temeinic. Multe întrebări, ca atât cel ce defineste identitatea cât și cel ce o reprezintă să aibă momente de hopa! dar și să fie clar cine este publicul țintă, care este planul de viitor, care este concurența, care sunt beneficiile etc etc etc

 

PS: Susține-mă cu un like pe pagina de FACEBOOK BUSINESS dacă îți place ce am lucrat și pentru viitoare proiecte din Portofoliu și modele despre CUM să scrii și tu diferite lucruri.  Dacă vrei să scriu pentru tine, ne auzim pe unul din canalele de mai jos. 

Contact pentru content writing!


Te-ar mai putea interesa:

 

Cătălina, în cuvinte etc. Zi inspirată!

CONCEPT – idei și slogane firma rent a car

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *