fbpx
CONCEPT eticheta de vin

Domeniu client: imobiliare

Solicitare: concept penyru eticheta de vin ce va fi oferit cadou clientilor

Data realizării: februarie 2023

Stadiu: utilizat

 


Ideea de atentii pentru clienti mi s-a parut mereu una buna si in cei 15 ani cand am avut diferite afaceri am folosit acest truc de PR. 

De exemplu, la Epics trimiteam albume sau felicitari la 1 an de casnicie, compania fiind una de poze la secunda. 

De data asta, conceptul pentru Koncept a fost unul gandit de client. Dar mi-a placut asa de mult ca eticheta a iesit imediat. 

 

Slogan campanie: Așa mai vii de-acasă

Combinatia de sus: Fii bine Vinit este un joc de cuvinte evident, care prin  evidentierea lui VIN nu lasa deloc imrpesia ca ar fi  greseala de tipar. Intentia e clara si aceasta combinatie a fost prima care mi-a venit in minte. 

Si mica urare de sus este cea care completeaza eticheta si mi s-a parut ca pentru ceva atat de jucaus, ceva care rimeaza e o idee buna. 

 

PS: Recomand mereu ca la crearea unei identități, verbale, vizuale, de comunicare, să se înceapă de la un brief completat temeinic. Multe întrebări, ca atât cel ce defineste identitatea cât și cel ce o reprezintă să aibă momente de hopa! dar și să fie clar cine este publicul țintă, care este planul de viitor, care este concurența, care sunt beneficiile etc etc etc

 

PS: Susține-mă cu un like pe pagina de FACEBOOK BUSINESS dacă îți place ce am lucrat și pentru viitoare proiecte din Portofoliu și modele despre CUM să scrii și tu diferite lucruri.  Dacă vrei să scriu pentru tine, ne auzim pe unul din canalele de mai jos. 

Contact pentru content writing!


Te-ar mai putea interesa:

 

Cătălina, în cuvinte etc. Zi inspirată!

CONCEPT eticheta de vin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *