fbpx
A&M’s LOVE STORY: Timpul măsurat în TU.EU.NOI

*reading time: 30 sec
Întotdeauna știu titlul poveștii înainte să fie gata și tot așa, știu vocea. Fie că e vocea lui, a ei, sau a unui narator, știu cum va suna povestea.
Aici vorbesc amândoi.

fragment
„Povestea noastră o să vă lase cu gura căscată. Nu pentru că suntem dentişti, ci  pentru că suntem NOI. Iar în locul sunetului de “albinuţă” închipuiţi-vă vioara pe care amândoi o cunoaştem povestind despre doi oameni care s-au pregătit să fie împreună de când timpul ştie să treacă.

Şi toată povestea asta am scris-o ca să vă aducem în duminica noastră, când ne creem alt început, împreună.  Sunt doar câteva cuvinte în care nu vă spunem cine suntem noi, ci de ce…
ERA ŞI TIMPUL!
Începem povestea cu luni pentru că LUNI e un spaţiu mic, mic, în care se aglomerează, ca o mulţime într-o încăpere, coincidenţele.
Naşterea bunicilor noştri în acelaşi an, poate într-o luni, şi naşterea părinţilor noştri, tot în acelaşi an, a pus în mişcare braţele unui ceas vechi, care arată doar timpul nostru.
Ne urmărim unul pe altul de atunci.
(…)
Da, eu uneori îi spun că filozofează, ea îmi spune că cine o iubeşte o chinuie. Apoi râdem. Adevărul este că ne reparăm unul pe altul, printr-o chirurgie fină. Lucrăm umăr la umăr ore şi zile, ca până la urmă să ieşim zâmbind din orice situaţie.
(…)
Era şi timpul am zis noi când ne-am cunoscut, era şi timpul ne spuneţi şi voi, era şi timpul să trecem de la luni, începutul, la o duminică de sărbătoare. Era şi timpul să vă chemăm la noi, să vă mulţumim, să vă aşezăm la mese şi să vă facem să plângeţi cu povestea noastră…nu, asta nu. Dar dacă aţi zâmbit măcar o dată, ne-aţi făcut şi mai fericiţi azi. Dacă nu, încercaţi acum, când ne cunoaşteţi puţin mai bine.
Pe scurt, noi suntem noi. Nicio poveste nu va schimba asta şi nici nu o poate arăta în totalitate.
Dar credeţi-ne pe cuvând când spunem că toată viaţa noastră de până acum poate fi spusă ca povestea unei săptămâni.”

 

PS: Susține-mă cu un like pe pagina de facebook. Promit că o să te fac să zâmbești…prin povești. 
Dacă vrei să scriu pentru tine, contactează-mă la 0762.638.680 sau catalina@consultant.com
Zi inspirată,

logo 2 cu nume rosu

A&M’s LOVE STORY: Timpul măsurat în TU.EU.NOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *