fbpx
cuplu danseaza

Poate crezi că el conduce, dar tentația vine de la ea. Îi e supus, cu toată atitudinea lui de bad boy, lover boy, orice boy. Și ea face pasul, la doi, ca să fie puțin, doar puțin, așteptată. Iar pielea ei frige. Când o atinge, pielea lui răspunde, mușchii se contractă și trage aer în piept, pentru ce urmează.

Ea se deschide, geme când el o întoarce brusc, dar zâmbește larg, pentru că îi simte inima bătând pe spate, în coloană și știe că e la fel de implicat în asta.
O fac.
El îi simte toate liniile, îi trasează contururile, o învață pe deasupra, prin degete, prin obrazul care îi simte pulsul din jugulară. Bum…bum-bum. Bum…bum-bum.
O fac.
Emană căldură, ca o ploaie de vară căzută pe asfalt și încordează fiecare mușchi într-un spasm incontrolabil ce i se transmite de la degetele încordate de la picioare până în degetele care îl trag de păr.
O fac.
Expiră tranchilizat de efectul mâinilor ei, a coapselor ei tari, a pelvisului ce apropie, se retrage, se apropie, se retrage, a mijlocului care se îndoaie la o atingere și a gropițelor de la baza spinării în care se înfige, barbar, cu degetele, ca să o tragă mai aproape.
O fac.
Sunt goi de alte gânduri, sunt plini de ritm, un repede-repede-încet care le înmoaie porii în eliberare, mușchii în antrenament și nopțile în pasiune.
O fac. Dansează.

*inspirat de povestea de dragoste pe care o scriu în prezent, a doi dansatori, și pentru care am urmărit Dirty dancing, piesa lor, acest text nu e menit să inducă în eroare, și nu descrie altceva decât dansul în cuplu. Spun „decât” dar…
Dansul e benefic oricui, nu vă gândiți altfel. Cu, sau fără pereche, lecțiile de dans sunt ca un combustibil pentru sănătate fizică și mentală, pentru nonșalanță și încredere, echilibru și echilibrare.

În cuplu, dansul poate fi un act senzual și intim, cumva un blind date, sau first date poate. de asta continuă cred tradiția de a-l dansa la nuntă.

cuplu danseaza

Provoacă scântei, duce la coordonarea a două corpuri ca unul, fără pierderea identității, cu un echilibru perfect între parteneri la jocuri de putere, dominare și compromis.

E ca o repetiție amuzantă pentru viața de zi cu zi și…noapte de noapte. Da, mai ales când repeți ce ai învățat pe zi, seara acasă.

Nu aveam nevoie să mă conving că trebuie să urmăm cursuri de dans, dar văzând filmul ăsta mi s-a năruit răbdarea și mă voi înscrie la ore ASAP. Vă recomand să faceți la fel și, fără să fiu prezicătoare, vă garantez o îmbunătățire a stării de spirit, care la rândul ei va schimba alte lucruri în viața voastră.

Publicat pe: 4 august 2016 

PS: Susține-mă cu un like pe pagina de facebook pentru viitoare recomandări de Filme, Cărți, Locuri, Oameni.

Te-ar mai putea interesa:

 


Fiți buni, bine și cu minte,

Cătălina, în cuvinte.

E hot, ud, epuizant și se face cam așa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *