fbpx
PORTOFOLIU Blogging – VIVO!Cluj-Napoca

Client: VIVO!Cluj-Napoca

Domeniu: shopping mall

Necesar: text blog categorii: fashion, beauty, lifestyle, news Mai multe despre proiect mai jos. Perioada colaborării: 2016-2019 Colaborarea a început după ce un concurs lansat de ei, de articole, a făcut ca și ce am scris eu să fie selectat.

 

Așa că timp de 3 ani și aproape 400 de articole, la început 5 pe săptămână, apoi 3, pentru cele 3 rubrici, am știut tot timpul ce se poartă, care sunt noile colecții, când sunt reducerile, ce magazine se găsesc în VIVO! și ce se găsește în ele.

 

PRINTRE PROPUNERI:  – Headline campanie #CONCURS: Ți-ai pus Iepuru la treabă?🐰

campanie paste vivo cluj

 

– Interviuri

Și articole de 500 de cuvinte despre teme diverse, timp de 4 ani.

Provocarea: predarea zilnică de bloguri și apoi săptămânală, găsirea de teme relevante și de fotografii în temă, pe site-urile magazinelor din VIVO!

 

Impresii proiect: Un exercițiu de consistență și imaginație, care m-a ajutat enorm să mă organizez, să improvizez și să fac exercițiu contant cu unul dintre mușchii mei: capacitatea de a face research.

Din păcate, restructurarea brandului a adus încheierea colaborării și ștergerea integrală a blogului pe care am scris. Mii de pagini care îmi țineau socoteala zilelor de luni până vineri.

Dar a rămas experiența și legătura cu oameni faini care au fost acolo de la început sau pe parcurs și alături de care am lucrat așa cum înțeleg eu lucrul: eficient, mereu în termen și totdeauna cu respectarea angajamentelor.

 

O să vorbesc în alt blog despre Cum faci să găsești subiecte de blog zi de zi. 

 

PS: Susține-mă cu un like pe pagina de Facebook sau un Follow pe Instagram pentru viitoare proiecte din Portofoliu și mai ales, modele despre CUM să scrii și tu diferite lucruri. 

Dacă vrei să scriu pentru tine, ne auzim pe unul din canalele de ma jos. 


Te-ar mai putea interesa:

 


Cătălina, în cuvinte etc. Zi inspirată!

PORTOFOLIU Blogging – VIVO!Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *