fbpx

Scopul meu este să ajut cât mai multe persoane să spună ce vor și ce au nevoie. Te vezi între ei?

  •  Antreprenori să ajungă pe prima pagină în căutări, să se vândă prin bloguri, prin reclame sau postări, prin interviuri sau alte tipuri de conținut.
  • Companii să externalizeze partea de content writing, naming, concepere slogane sau social media.
  •  Colaboratori, amici, cunoscuți să spună ceva despre ei, afacerea lor sau pentru cineva, pentru că da, am scris și sms-uri, urări sau invitații de nuntă. 

PAȘII următori: 
1- Apasă butonul de Abonare sau urmărește-mă pe FacebookLinkedin sau Instagram
2- Lasă-mi un mesaj dacă dorești oferta mea curentă
3- Spune-mi dacă îți pot oferi și alte informații
4- Vizitează site-ul meu pentru mai multe idei, sfaturi și a mă cunoaște mai bine.

Cred sincer că toți merităm cuvinte mai bune. Îmi e greu să scriu pentru mine dar o provocare pe care rar o refuz să scriu despre alții, așa că să vedem ce lucruri noi pot pune în Portofoliu. 
––––––––––––––––-
̆Informații utile & Ajutătoare
––––––––––––––––-
#1 Aici ne putem conecta și poți vedea ce mai lucrez.

Printre altele: Concepere text/content pentru: site, blog, social media, ebooks, oferte, descrieri și prezentări pentru apropiere de angajați, clienți, colaboratori, Optimizare SEO, Campanii Social media, Realizare landing page – pagini de vânzare, Realizare newsletter și automatizare trimitere.
https://www.linkedin.com/in/catalinagal/

#2 Un blog al meu de pagină 1 Google din 2018 – Top locații nuntă Brașov – recomandările unui fotograf (http://www.andreidumitrache.ro/blog/locatii-nunta-brasov/)

#3 Content writing pentru companii și afaceri, de la scripturi pentru video, la campanii de marketing, naming, slogane, articole blog etc.
http://cuvinteetc.ro/category/copywriting/

# 4 Content writing creativ, de la poezii la povești de dragoste de făcut cadou http://cuvinteetc.ro/category/storytelling/

# 5 Pagina mea de Instagram cu mine și locurile unde ajung.
https://www.instagram.com/catalina.in.cuvinte/

#6 Studii de caz – soon pe cuvinteetc.ro, campanii, reclame și bloguri cu rezultatele lor.

# 7 Clienți foști, actuali: VIVO Cluj NapocaNobila CasaConceptoSalad BoxAndrei Dumitrache – Documentary Wedding PhotographerCristian Sabau – The PhotographerAMDragan.com PhotographySIMACEK RomaniaPodul Cu JucăriiRoseco, Goodwill Consulting și alții.

# 8 Apariții media: 
Interviu revista The Woman – 
Interviu Smark.ro – 

# 9 Colaboratori recomandați: la cerere vă pot recomanda prestatori din zeci de domenii: fotograf de eveniment și produs, event planner, videograf, translator, desenator, cântăreți, DJ și alți reprezentanți ai industriei evenimentelor, web developer, broker și mulți alții.

PPS: Am mai fost întrebată, așa că scriu aici: scriu în sistem barter cu sesiuni foto, cu bilete la diferite evenimente și diferite cărți sau alte produse. Dar rar, că statul, băncile și furnizorii de servicii cer bani, nu cuvinte etc.

***Mulțumiri pentru poze Les Imaginaires

‍Contact: catalina@consultant.com 

2 comentarii la „Servicii

Comentariile sunt închise.