fbpx
script video nobila casa

Undeva anul trecut începeam să scriu pentru campania Nobila Casa – 20 de ani #impreunacutine. Texte pentru video am mai scris, dar să văd ceva închipuit acum rulând pe Facebook e …cald ca vara.

Cam aceștia sunt pașii pe care îi fac când scriu un script și uite ce a ieșit:

Client: Nobila Casa
Domeniu: Deco și cadouri
Necesar: concept și text video aniversar
Public țintă: clienți Nobila Casa

În funcție de ce se cere, scrii un script pentru un video o dată și îl corectezi de 4 ori. Adică așa:

  1. În funcție de cui se adresează, închipui tonul și scena.
  2. La prima corectură vezi dacă se potrivesc cuvintele cu targetul și dacă ai inclus toate detaliile.
  3. La a doua corectură începi să spui cu voce tare propozițiile și să le refaci până sună așa cum se aud pe palier, în parc sau pe stradă.
  4. La a 3-a corectură vezi dacă citind și imaginând tot te încadrezi în timp.
  5. La final îți închipui că rulează fără sunet și vezi de ce mai are nevoie ca să aibă sens.

Și OGLIGATORIU, deși intră la ”later edit” trebuie să poată fi realizat cu buget terestru și respectând legile fizicii. Nu de alta, dar la cursul de publicitate din facultate, primul meu script implica sărituri din avion, filmări prin corpul omului și sunete încă neinventate. Pentru un ceas.

Deci, 5 pași și o trezire la realitate. Cam așa și cu acest prim video aniversar. Include produse aniversare pentru living de la Nobila Casa și sentimentul de acasă adus printr-o păturică pufoasă.

Necesar să transmită: de 20 de ani aducem elemente de suflet pentru livingul tău sau al celor dragi. Mai multe despre el, despre campanie și idee, despre actori și produse, aici, în blogul despre making of ”GENERAȚII”.

Ce spune: Căldura înseamnă grija purtată cuiva drag. De 20 de ani aducem iubire peste cei ce iubesc.

Video arată cam așa:

Și se lansează cu un concurs. Până în 25.06 cele mai interesante comentarii despre ce produse Nobila Casa îți aduc amintiri frumoase se adună și se întrec. Cele mai interesante 5 comentarii vor fi desemnate câștigătoare în data de 25.06!  Vezi detalii în postarea de pe Facebook Nobila Casa! Baftă!

Și despre cum e să faci parte din nebunia de pe un platou de filmare, cum am acționat o bormașină și am spus măcar o dată CUT! într-un blog viitor!

*Dacă vă pot ajuta cu sfaturi, idei sau conținut, ne auzim pe pagina mea de Facebook. Pentru alte proiecte, mai țin cât de cât la zi și Portofoliul pe Linkedin.

Zi inspirată,
Cătălina

Alte articole pe content writing:

Video: script, text și realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *