fbpx
Surprizele cele mai faine sunt cele de care uiți

*reading time: 1 min
Am crezut că uitatul la un film nu aduce nimic mai mult decât relaxare și sete după chipsuri. Dar m-am înșelat amarnic.

Pentru că nimic nu merge mai bine decât statul-uitatul la film-snacks-urile, evident e un obicei să avem alături ceva de ronțăit. Și după ce am dat iama prin 2 cutii de Pringles, am și citit ce scrie pe ele, că mai nou ne așteptăm de la orice să aibă în interior bani. 🙂

Bani nu erau, dar o campanie exista descrisă pe cutie. Introdu codul pe site și garantat primești un film. Prevăzătoare pentru ziua de sâmbătă, zic că nu ar strica încă un film în HD, gândindu-mă că poate e ceva conținut special pe care îl putem vedea doar la cinema.
Hop pe site https://nightin.pringles.com/en_GB/Home

Și…mda, filme destul de vechi și un policy care spune că filmele sunt trimise către tine prin poștă, nu așa cum mă gândeam eu. Adică sincer, în 2018, credeam că primesc o parolă sau ceva link și pot vedea filmul instant. Nu.

Dar dacă tot am ajuns pe site, introduc codurile, că na, aici sunt, introduc adresa de livrare – cu ceva reticență – și închid, cu gândul că veci nu va ajunge acel film la mine.
Uit complet de acțiune. Dar azi, după o lună și ceva…surpriză! Când am văzut plicul am crezut că regina Angliei mi-a trimis invitație la palat sau la ceva nuntă :)) Nu, se pare că a sosit DVD-ul.

Am ales Gone Girl pentru că am văzut filmul de 3 ori și ce strică să îl mai văd o dată, poate poate îmi fac timp și citesc și cartea, pentru o recenzie cap la cap.

Morala este că și atunci când crezi că faci lucruri degeaba, dacă tot ai început, termină, pentru că nu se știe niciodată ce surpriză poate să sosească, chiar și cu întârziere și să îți facă o zi mai faină. E cam așa ca atunci când găsești bani în jacheta de iarnă.

Zi inspirată,

logo 2 cu nume rosu

Surprizele cele mai faine sunt cele de care uiți
Etichetat pe:                                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *