fbpx
Povești din seria – Am fotografiat un cuvânt

Concept blog pentru: andreidumitrache.ro by Andrei Dumitrache

Fragment:
„Am fotografiat un cuvânt: spectru.

Iar definițiile, felul în care, subtil, au dat sens poveștii de nuntă, sunt scrise pe liniile fluide de mișcare a luminii între brațele lui și corpul ei.
Între metalul rece al unui ceas și bătaia ritmică a unui inimi calde, am surprins o undă de pasiune care le-a legat dansul, până au ajus să se odihnească și ei în imaginile care le vor rămâne amintire.
Un spion în lumea lor, printre zâmbete familiare, declanșatorul face click-click-click în nuanțe de roșu: copilăresc, ca părul ei în piruetele de fericire, emoționat, ca fericirea de sub pielea lui când s-a prezentat pentru prima dată ca „Al tău. Soțul tău.”

Povestea completă a imaginilor pe andreidumitrache.ro


PS: Să spui cuvintele pe care ți le inspiră o serie de imagini e ceva natural. Și fiecare serie, fiecare cuplu, fiecare imagine a lui Andrei vine cu un cuvânt, din care se scrie apoi o poveste. E un proiect frumos, cu oameni frumoși și imagini frumoase, care spre să bucure atât protagoniștii imaginilor, cât și cititorii, cei în căutarea unui fotograf pentru nuntă care oferă ceva mai mult decât un click-click-click.
Notă: Imaginea afișată este random și nu aparține lui Andrei. Pentru fotografiile din portofoliul lui, accesați site-ul de mai sus.

Pentru concepte de povești pentru bloguri de fotografie, vă stau la dispoziție.

PPS: Susține-mă cu un like pe pagina de facebook. Promit că o să te fac să zâmbești…prin povești. 
Dacă vrei să scriu pentru tine, contactează-mă la 0762.638.680 sau catalina@consultant.com
Zi inspirată,

logo 2 cu nume rosu
0762.638.680

Povești din seria – Am fotografiat un cuvânt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *