fbpx
RECEN-ZI DE WEEKEND: pleacă în vacanță … în camera mare, cu shopuri tradiționale

*reading time 2 min

Am mai scris despre cum sa pleci cum mintea în jurul lumii prin cărți, sau cum să aduci lumea la tine prin cutii de cadouri comandate din Japonia. Dar pentru ca am scris de curând un articol pentru clujlife.com despre magazine din Cluj de unde poți achiziționa produse specifice altor țări, ca un magazin cu produse asiatice cluj . Am păstrat toate informațiile din research ca să îți recomand și o listă de shop-uri de unde să comanzi ca să te simți ca în vacanță, acasă, cu produse asiatice, arăbești, japoneze sau italiene, germane sau frațuzești.  

Așadar, pentru weekendul viitor nu găti și răsfață-te cu bunătăți în stiluri iberice, americane sau turcești. 

Magazin produse din alte țări, în Cluj

Pentru pasionații cu dor de peninsule găsiți produse specifice pe comidaspepe.com, un shop online al familiei ce din Mureș a reușit să ajungă în țară, online, cu o selecție spaniolă de conserve, aperitive și produse de igienă. 

Cortezza de porc alteza, jambon de cebo iberico și chiar suporturi pentru jambon, din lemn, magazinul livrează gratuit în țară la comenzi de peste 200 de lei. 

Citatul de mai jos aparține familiei care a luat inițiativa de a deschide acest shop cu produse specifice zonei Spaniei. Și se aplică la fel de bine pentru oricare dintre opțiunile pe care vi le-am prezentat azi. 

”La fel ca multi dintre dvs., primeam si eu pachete cu acele produse pe care fie nu le puteam cumpara aici, fie aveau un cost prea ridicat. Din aceste motive s-a născut Comidas Pepe, o inițiativă în care oferim produse spaniole direct în casa dvs., pentru un confort mai mare pentru dvs. și familia dvs.”

 

Sursa: comidaspepe.com

Cred că deja urmăriți săptămânile cu specific de la Lidl sau Mega. Zilele franceze, italie, cele americane sau grecești, sunt ocazii perfecte să încercați produse internaționale și să vă definiți gusturile.

Sursa. Lidl

Magazin produse din alte țări – shop-uri Asiatice Cluj

dragonfood.ro

Un magazin online ce livrează în toată țara produse pentru împătimiții de mâncare chinezească. De la superalimente ca Mucuna Pruriens și Cordyceps, la produse pentru HoReCa și  clasicele preparate ca: pesmet panko, ciuperci shiitake și ciuperci urechi de lemn, cu sosuri de soia sau dulci Sweet Chilli. Coșul la check-out va fi unul bogat, mai ales dacă urmăriți secțiunea de rețete de pe site. 

Sursa: dragonfood.ro

Kjcenter.ro

Un magazin online cu produse variate, coreene și japoneze, ce pe lângă preparate oferă și albume k-pop, cosmetice k-beauty și reviste anime. Comenzile se pot face online, iar modalitățile de livrare le găsești aici.

Concentrați-vă pe Biscuiți ca Melon Pan (favoriții niponilor), Cafea BTS to GO sau Perle de tapioca pentru Bubble Tea , adică produse care se pot expedia necongelate. 

 

Magazin produse din alte țări, produse americane Cluj

Comandă produse și dulciuri specifice din SUA online, cu livrare în țară, de la candystore.ro. Găsești faimoasele pop tarts adorate de personajul principal din Stranger Things, Jelly Belly beans și băuturi încă străine la noi, ca Fanta Melon Slim. 

 

Magazin produse din alte țări, magazin UK în Cluj

Iar pentru cei cu gusturi formate în UK, pe britishshop.ro puteți comanda faimoasa Marmite, dulciuri de Cadbury și ceaiuri de la cel puțin 5 branduri locale. 

 

Aveți și alte idei? Poate începem cu un coș tradițional, cu clasica pălincă și slănină, servite cu ceapă în natura verde a primăverii. Bine și așa? 

Te-ar mai putea interesa:

 


Fiți buni, bine și cu minte,

Cătălina, în cuvinte.

RECEN-ZI DE WEEKEND: pleacă în vacanță … în camera mare, cu shopuri tradiționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *