fbpx
3 scenarii de groază în care te salvează inspiratia: idei de Halloween

Teama de vorbit în public, teama de prima întâlnire, teama de deadline-uri…Vin toate într-o zi de marți, care nu e suficient că are trei ceasuri rele, dar sunt ceasuri de Halloween.

Astăzi însă, îți dau trei idei care să te salveze de diferite groaze și tu să fii spaima zilei, nu invers.

 1. Groaza de prima întâlnire

Se rezolvă ușor, mai ales azi, daca stai într-un oraș mare. Alege să mergi la film, pentru că ofertele la cinema sunt de speriat doar pentru plictiseală. Nu ai nevoie să vorbești, doar să vă țineți de mână, iar la fazele mai horror, chiar în brațe. Scuza perfectă de apropiere.

Și dacă un film nu e suficient, atunci prelungiți seara, pentru că oferta generală la Cinema City de exemplu aduce discount-uri pe până la 30%, cu oferta specială de marți. 

poza

Iar pentru amuzament, mergi la film în ținută de Halloween, si deja ai puncte in plus în ziua asta.

Cei mici vor fi încântați să vadă reacțiile celor din jur, care le vor admira gradul de adorabilitate. Iar tu vei face impresie, dacă vei adopta stilul serii.

Sursa foto 3 – H&M

2. Tratează spaima de restul săptămânii

Fie că urmează o prezentare majoră, un party la care nu știi ce să porți sau o sedință de final de lună, îți oferim noi ideea ideală ca să bagi spaima în provocări. Cel mai bun lucru pe care îl poți face când simți că nu mai poți e să mergi la shopping. Vezi care e selecția de Halloween.

O ținută șoc, pentru ca tu să ai o încredere de speriat și să faci față oricărei soluții. Promit că singurele sperieturi pe care le vei primi la vor fi cele ale ofertelor super speciale din magazine. Nu o să îți vină să crezi ce poți să achiziționezi în această perioadă, pentru a pregăti zilele ce urmează și dispoziția care să te țină în formă tot restul săptămânii. 

3. Cum să ții departe Fantoma ghinionului

E simplu. Se spune că dacă începi cu dreptul ceva, îți va merge bine. Așa că pentru mâine, pregătește o carte lângă noptieră. Dimineața de 1 noiembrie te trezești, citești puțin și apoi, când chiar ești trez, cobori din pat cu dreptul. 

Iti recomand o lectura perfecta de toamna.

Banda celor 6 ciori, de Leigh Bardugo 2021 – Nota 4.49 din 5, notata de 773

O serie de actiune care a primit si serial TV si care arata aventurile unei bande de hoti cu un sef misterios si nemilos, la care se adauga o vrajitoare, un vanator de vrajitoare si un spion.

Am citit toate cartile din serie si m-au tinut in priza, de la personajele interesante la actiunea care se complica de la carte la carte. Legaturi romantice, aventuri periculoase, personaje mistice si o lumea creata fain si in care vrei sa te reintorci. Daca e sa incepeti o serie YA, atunci va recomand asta, mai ales ca autoarea tocmai a semnat un contract cu o editora pentru alte 12 carti, asadar un autor apreciat. 

Citat: „Când toată lumea știe că ești un monstru, a spus el, n-ai nevoie să pierzi timpul făcând toate lucrurile monstruoase.”

 Halloween-ul nu este doar zi de sperieturi, ci înseamnă și o ocazie de a-ți face noi amintiri, noi poze și achiziții, ca de zi specială. Pentru un Halloween în care tu vei fi spaima zilei de marți. 

Zi cu amintiri frumoase si noua luna inspirata! 

3 scenarii de groază în care te salvează inspiratia: idei de Halloween
Etichetat pe: