fbpx
E oficial: sunt o femeie ciufută

*reading time: 5 min
Mi-am dat seama cum se rezolvă ecuația asta dintre femei și relația lor cu bijuteriile, pozele, sexul și orașul.
Revelația am avut-o într-o zi de marți.
Băuturi reci și calde, femei ce râd, click click de aparat și starea aia de bine, când lumea parcă e privită prin fereastra unei cafenele. (well…cumva a și fost, chiar așa :))
Am ținut neapărat să apară undeva un wink la Sex and the city, pentru că e o comparație reușită a serii noastre de shooting pentru Choofi, brandul care m-a convins că sunt ciufută. Adică nemulțumită, mofturoasă perfecționistă, după cum explică Choofi.
Dar punctul culminant al serii nu a fost nici revelația asta, nici vorba, nici băutura, nici bijuteriile. Ci un lucru negătit, nepregătit și nerepetat.

Și doar pentru lucrul ăsta aș repeta seri ca asta în fiecare zi. Adică momentul de la final de „La revedere”, când în loc să spun Pa, am îmbrățișat, în loc să uit, am regretat și în loc să mă grăbesc înapoi la viața reală, am mers în pas de plimbare, zâmbind la amintirea unor glume.

Poate că toată organizarea asta de forțe, de care e responsabilă Cristina, a fost pentru a arăta ce minunății pot crea mințile unor femei faine.
Și da, sunt și poze în care se văd minunățiile. Poșete, plannere, cercei, coliere, inele…

Dar majoritatea imaginilor nu vând un produs, oricât de minunat ar fi el. Majoritatea imaginilor spun o poveste.

Dar o poveste reală, despre cum starea ta poate fi schimbată de lucruri frumoase, dar mai ales de oameni frumoși. Despre cum atunci când auzi că lumea râde și ție ți se spune NU MIȘCA, ÎNCĂ PUȚIN și tu îți ții și respirația și apoi prinzi roșu în obraji de la asta, despre cum râzi și tu la replici ca „Ce obositor e să nu faci nimic mai mult decât să stai, sărmanele fotomodele”, despre cum te vezi altfel după ce câteva femei frumoase îți spun că pozele sunt reușite.

Povestea asta Choofi, dintr-o seară din săptămână, când după ce am stat în ședințe până la 5 și m-am schimbat în baie la birou și m-am machiat în baia cafenelei…vreau să tot trăiesc așa povești.
Și mi-aș dori ca fiecare femeie să le trăiască. Măcar o dată pe lună. 🙂

Și femeile/fetele (voi decideți cum vreți să vă spuneți) care au pozat pentru Choofi sunt oameni frumoși. Și-au ales personajele pentru că se regăseau în ele, nu pentru că le plăceau culorile.

Copilăroasa, Diva, Cuceritoarea, Timida…stări și personaje care spun despre tine ce tu nu ai vreme să mai spui. Le ador, dar cum sunt, chiar sunt ciufi :)), mă hotărăsc greu în care dintre ele mă regăsesc. În seara aia, a fost ea.

Dar și ea.

 

Și partea faină e că nu trebuie să aleg. Pot fi toate. Și tu ești toate, dacă ești femeie. Pentru că poți pleca de la birou ca Mofturoasa, să mergi în oraș ca Flirty sau ca Pofticioasa, să petreci ca Fericita și să te trezești dimineața ca Mahmurica, dar tot să începi o nouă zi ca Diva.

Da, sunt toate fațete ale complexei ființe numită femeie. Și dacă totul e complex când vine vorba de ea, de noi toate, de la culoarea pantofilor, la câte fițe face coafura azi, de la ciocolata de la prânz la vinul de seara, de la cum trecem de la o stare la alta, Choofi oferă ceva deloc complex. E o poveste simplă, creativă și adorabilă, despre cum poți alege cine să fii, când și cum.

Brand: Choofi
Desene de: Cristina Muresan-Toth
Poze: Maria Tamas

PS: Mulțumesc pentru sesiunea, seara și accesoriile peste limita bunului simț de speciale, și OK, toate bune și frumoase, dar data viitoare o să fie și mai și, mi s-a promis 😉 și mă roade curiozitatea că ce mai pot concepe femeile astea.

PPS: Ne vedem pe pagina mea de facebook. Promit că o să te fac să zâmbești…prin povești.
Dacă vrei să scriu pentru tine, contactează-mă la 0762.638.680 sau catalina@consultant.com
Zi inspirată,

logo 2 cu nume rosu

E oficial: sunt o femeie ciufută
Etichetat pe:                                                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *