fbpx
poza discoteca 80 cluj 2019

poza discoteca 80 cluj 2019

În 21 septembrie am mers la Discoteca 80. Un eveniment care în Cluj va ajunge în 2020 la a 4-a ediție.

Și după ce am văzut și mici și mari, și în jeans și în paiete, am 5 motive pentru care recomand să treceți pe la Cluj anul viitor pentru concertul care va fi în 19 septembrie și 3 lucruri pe care le puteți face cât sunteți aici toamna. 

Am inclus și video, să mă credeți când spun că a fost fain și un trailer la ediția 2020. 

Nu merg foarte des la concerte pentru că nu îmi e bine în mulțimi. Dar de discoteca 80 am auzit de 2 ani deja când o cunoștință mă înnebunea că vrea să meargă să îi vadă pe Boney M.

Vine 2019 și Nobila Casa, care a fost sponsor principal la ediția de anul ăsta, filmează un clip. Clipul include o parte în care stăm toți într-un living și ne uităm la TV. Mai jos e poza cu noi și cu actorul Ionuț Caraș, care sigur vă spune ceva dacă ați trecut vreodată pe la Teatrul Național din Cluj. 

la TV merge trailer la Discoteca 80. Așa că decid să merg și cu amabilitatea Nobila Casa (da, cool people, #ilovemyjob) ajung sâmbătă seara la Polivalentă. 

Și uite astea sunt cele 5 motive să ajungi și tu:

Discoteca 80: Cluj de vizitat în septembrie

Aș găsi (și mă gândesc să o și fac în viitor) motive să vii la Cluj pentru fiecare lună, din august cu Untold, iulie cu Electric, mai cu Zilele Clujului (de obicei) etc.

Pentru septembrie acest eveniment pare să fie potrivit să faci o plimbare nostalgică în trecut.

Anul ăsta, cu tot cu peruci, pălăriuțe cu sclipici și cravate colorate, am mers de la anii 70 la 80 la 90 și pentru mine, la 34 de ani, a fost la fel de palpitant ca pentru copilul de 10 ani care trăgea de mâna bunicului de 60 care se uita la Sabrina. 

  1. Motivul principal este să vii ca să asculți live ceva ce auzeai la radio și încă mai ții minte asta. Senzația e faină, pentru că audiența e acolo, artistul e acolo și feeling-ul se amplifică. 
  2. Pentru că ai nevoie în viața ta de piele de găină, măcar o dată pe an. În video la borna de 24:30 o să vă dau și vouă parte din senzația aia, așa în fața textului. Închipuiți-vă live, cu alte zeci de mii de oameni, afoni, pasionați, cu glas sau cu suflet, cum se va simți. 

modern talking cluj

3. Va fi an de tribut ABBA în 2020, așa cum o să vedeți în video la minutul 17:50. Așa că mai ales recomand evenimentul vouă, celor care au chef de 5 ore de Heartbreak Hotel și `cause we are young. 

4. Sala Polivalentă de la Cluj e acoperită, așa că poate să plouă, să ningă, să fie orice afară, e ok. E în centru așa că ajungi repede de oriunde și spre ceva de mâncat, de băut, de distrat în continuare. 

5. Pentru că o să îți poți face poze probabil (până acum în fiecare an a fost cabină foto) și poate întâlnești și ceva artiști. 

milli vanilli cluj

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucruri de făcut în Cluj toamna, dacă tot vii la Discoteca 80

  • Treci pe la Muzeul Etnografic a doua zi, că tot e despre trecut. Și lasă liniștea de acolo să te regenereze, ca pe un coral fericit la lumină. (sursa foto) O alternativă la fel de liniștită e să treci pe la grădina botanică, pentru că în septembrie arată minunat.  

  • Dimineața devreme, sâmbătă, pleacă deja spre trecut cu o plimbare la OSER. Adică la târgul de vechituri local despre care poți să citești mai multe în articolul de la final. (sursa foto) De aici pleci sigur cu un vinil ABBA sau un pick-up, dacă negociezi puțin și ai răbdare să cauți. 

  • Dă un search după mâncare – nu fac eu recomandare, pentru că în funcție de ce vrei găsești locul potrivit, tot acolo, spre centru. Mâncare bună oriunde, locală sau tradițională dacă vrei sau burgeri dacă îți e poftă. Ca recomandare tradițională, dacă ai drum și vrei o plăcintă cu varză a la cluj, atunci mergi în Piața 1 mai și fix în spate la stația de autobus găsești o gheretuță care de 15 ani e tot acolo și plăcinte la fel de bune face. 

Video Discoteca 80 – Cluj-Napoca 2019

Vă așteptăm la Cluj, că toamna e așa…cam ca în articolul de mai jos, ce te-ar putea interesa. 

Fiți buni, bine și cu minte!

Te-ar mai putea interesa:

Sursa foto Nobila Casa: mihaibiris.ro – Sursă rest foto: cuvinteetc.ro – Sursă articol OSER: cluj.com

Cătălina, în cuvinte etc. Zi inspirată!

Hai la Cluj anu` viitor: Discoteca `80

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *