Ai chef de ceva bun dar nu știi încotro să o iei în Cluj? Dacă presimți, așa cum și eu presimt, că mâine dimineață te vei întreba sau îți vei întreba jumătatea/prietenii
CE FACEM AZI
Uite o recomandare, de o să-mi mulțumești.
E pe bază de mâncare, așa că pornește la drum pe la 12 sau pe la 11, dacă vrei să mergi încet și să mai admiri și peisajul, nu că ar fi cine știe ce.
Mergi spre Gilău, intră spre Luna și ia-o spre Săvădisla. Pâna te oprește mirosul de gulaș.
E bun, puțin picant pentru gustul meu, dar totuși.
Localului îi spune Tamaș Bistro și e fain tare în interior. Poți lua masa în căruță dacă vrei. Dap, hai să vezi:
Și după ce îți pui dorința ca nu cumva să te îngrași…
…comanzi ceva rece. Recomand berea asta, că nu e ceva ce găsești peste tot. (10 lei)
Apoi dai iama în meniu. Care e la fel de autentic ca localul.
Eu am mâncat piept de pui cezarin ( cu smântână și bacon) cu cartofi cu rozmarin și salată de vară. Iar la desert, un fel de apfelstrudel cu înghețată, adică un tort de mere cu zahăr caramelizat și sos de ciocolată. Mda, am exagerat puțin, știu. Cei care au fost cu mine recomandă și ciorba de burtă, platoul rece și clătitele.
Cost total: 170 lei pentru 4 persoane.
Timp: 3 ore petrecute fain.
Poftă să aveți!
#cevreisafacemazi
Vezi această postare pe Instagram