fbpx
5 cereri în căsătorie la care nu se putea spune NU

În zilele noastre a pune întrebarea e o punere în scenă elaborată. Cel puțin trebuie să fie, dacă vrei ca cererea să ajungă virală. Sau dacă vrei să devină o poveste minunată. Și cum momentul ajunge să fie publicat, fie ca video, fie ca fotografie, fie ca roman, cel care pregătește momentul, fie EL sau EA, se pot inspira din aceste câteva cazuri reale.

Mai jos, 5 cupluri care au dus întrebarea Vrei să te căsătorești cu mine? la un alt nivel.


1. Ți-am făcut un dulap, mare cât inima mea
Un bărbat a reușit o cerere în căsătorie atât de romantică încât și cea mai rece persoană s-ar topi puțin. Pe 9 octombrie 2014, Blake Bullinger și-a surprins prietena, Carly Stene, cu un dulăpior handmade. Era a doua lor aniversare. El a umplut sertarele cu lucrurile ei favorite: batoane Twix, cutii de cereale, o lumânare cu miros de dovleac. Și în ultimul sertar, un inel frumos de logodnă.

2. El strânge bani pentru marea cerere de la 12 ani
Pentru unii bărbați o cerere la cină e de ajuns. Dar nu și pentru un romantic incurabil ca Levy, care a pus deoparte bani în pușculiță tocmai pentru scopul ăsta de la 12 ani. Iar când a venit vorba de a pune întrebarea iubitei lui Tiffany, alături de care era de 3 ani, compania Candlelight Films a fost acolo să înregistreze momentul. Levy a pregătit momentul timp de 17 luni, o vânătoare de comori care s-a întins pe parcursul a 13 ore și a adus împreună părinții, cei mai buni prieteni și a cuprins o limuzina, inelul și chiar căutarea rochiei.

3. Tipul ăsta s-a îndrăgostit de iubita lui în clasa a 5-a. Așa a cerut-o!
Cuplul din New Jersey, Sam și Jessica au o istorie lungă în spate. Lungă cam de la clasa a 5-a. Cu așa trecut, Sam știa că trebuie să facă ceva special cu ocazia marii întrebări. Așa că în octombrie 2014, a făcut un plan alături de prietenul său regizor Dom și verișorul său cântăreț Matty Mac. I-a spus lui Jess că cei doi caută un cuplu care să apară în noul videoclip al lui Matty. Ea a acceptat, dar nici prin cap nu îi trecea ce avea să urmeze.

4. O tânără îl cere pe iubitul ei după ce inițial îl refuzase când a fost cerută
Jon a cerut-o de soție pe Vicky de mai multe ori n trecut. Ea a spus mereu nu. După opt ani, Vicky e pregătită. Și scena e în egală măsură surprinzătoare și înduioșătoare. Pentru că el a avut răbdae și i-a respectat mereu decizia, fără să își piardă încrederea în relația lor. Rezultatul a meritat pentru amândoi.

Și preferatele mele, pentru simplul fapt că denotă încredere și răbdare.
5. Bărbați de un romantism incurabil și cu răbdare infinită
Un romantic fără scăpare, dar cu multă răbdare din Anglia, Ray, a plasat un bilețel cu întrebarea magică în 148 de fotografii selfie. Dar Claire nu a observat.
În cele din urmă, Ray i-a pregătit un montaj cu toate fotografiile, dar și altele ce implicau familia, și i l-a arătat în dimineața de Crăciun.

Din aceeași categorie, Dean Smith, un alt romantic cu răbdare, a filmat un video timp de un an. Și în fiecare zi el o cerea pe Jennifer de soție.

Acest artiol a fost o preluare și reinterpretare
Original engleză: Aici
Kyli Singh | Associate Editor, The Huffington Post

Spune-ți și tu povestea, durează doar 1 oră. Comandă aici.

5 cereri în căsătorie la care nu se putea spune NU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *