fbpx
10 lucruri pentru care duminica e un păcat

Mă trezesc târziu și fără să mă grăbesc. În orice altă zi, pare că revin la zilele când mama trăgea de mine să mă duc la școală. Uneori se lăsa cu lacrimi. Dar nu duminicile. Planul azi e să nu stau să fac planuri.  Pentru că ar fi păcat. Și e deja prea mult să adaug încă unul la lista asta lungă de păcate pe care le fac duminica.

1. Duminica uit că ieri a fost sâmbătă și ar fi atât de bine ca mâine să fie iar weekend. Dar nu e și e păcat.
2. E un păcat cum pielea lui miroase a soare și am vreme să mă gândesc că azi nu ne grăbim, așa că amân să beau cafeaua, dar timpul trece atât de repede între brațe. Păcat.
3. Azi mint că nu am vreme, că am planuri sau n-am chef, doar ca să am libertatea de a alege dacă o să ies din casă.
4. Aș avea timp să mă plimb fără țintă, dar pentru asta e nevoie de haine și de ieșit și în unele duminici chiar și un maieu e prea greu. Unii ar spune că e păcat ce facem, eu nu răspund la interfon, așa că nu spun nimic 🙂
5. E păcat cum nu citim, nu scriem, nu vorbim. Suntem ocupați cu interjecții, prea ocupați pentru cuvinte.
6. Felul în care el zâmbește aduce soarele, chiar și cu jaluzelele trase, și e păcat și uneori sunt geloasă, că parcă zâmbește pentru ziua asta, nu pentru mine.
7. Dușul se simte altfel duminica, la fel și pielea, la fel și ochii, la fel și mintea. Duminica e o altă dimensiune.
8. Azi gândesc în rotocoale de idei, nu în liste, și e păcat, sincer, că totul se scrie în cuvinte, de la stânga la dreapta și de sus în jos.
9. Mă gândesc uneori că am fi mai productivi dacă toate zilele ar fi duminici, dar e păcat să mă gândesc la moduri mai productive de a lucra, în loc să găsesc moduri cât mai lipsite de cârcei de a sta.
10. Dorm. Și e păcat.

PS: Dacă îți plac poveștile, versurile și celelalte cuvintele etc. pe care le scriu, susține-mă cu un like pe pagina de facebook. Promit că o să te fac să zâmbești. 
Și dacă vrei să îți scriu povestea, contactează-mă la 0762.638.680 sau catalina@consultant.com
Zi inspirată,

logo 2 cu nume rosu

10 lucruri pentru care duminica e un păcat
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *